Aktuellt

 • 2018-10-25Föreläsningar med Linda Nederberg

  Aktuella föreläsningar med Linda Nederberg: 19 nov Östersund "från Överlevarlandet till Livslevarlandet". 26 nov Starkare Tillsammans i Umeå. 

 • 2018-10-25Föreläsningsturné Starkare Tillsammans

  2019 kör vi igång föreläsningsturnén Starkare Tillsammans. Premiären är den 23 jan i Östersund, för vuxna. 24 jan kör vi föreläsning för ungdomar i Östersund.

 • 2018-09-11Framgångsmätning med Jämtställnigar

  Först ut i Östersund att köra en Framgångsmätning är Jämtställningar. Ett härligt uppdrag tillsammans med entreprenören Håkan Andersson och hans fantastiska lag. 

 • 2018-05-29Start & Smart Summer Camp

  I sommar genomför DoYourVision en insats som stärker ungdomars psykiska hälsa, Stark & Smart Summer Camp. Det arrangeras i Hemavan och sker i samarbete med sponsrande företag: ICA Fjällboden Hemavan, Konftell, Bro & Tak och Stall PeKa. För mer info: www.starkochsmart.se

 • 2018-04-03Hemavan Tärnaby Airport

  Med rötterna i Tärnaby känns det extra givande att jobba på "hemmaplan" och denna gång med Hemavan Tärnaby Airport. För alla som aldrig tagit flyget dit från Arlanda så rekommenderas det. Du landar mitt i byn och är ute på fjället på nolltid.

 • 2017-12-20Framgångsmätning med Selbergs Entreprenad

  Framgångsmätning med Byggföretaget Selbergs Entreprenad. För tredje året i rad synliggör och mätar vi framgång tillsammans med laget Selbergs Entreprenad i Umeå och nu även i Luleå. Vi imponeras av det ansvarstagande som finns i laget och viljan att hela tiden hitta smarta lösningar som förenklar och bidrar till kvalitet för företagets kunder.

 • 2017-10-19Utvidgat uppdrag Umia Sweden

  Efter att följt Umias resa från starten i Umeå och fått bidra genom ett antal insatser är det fantastiskt kul att se hur entreprenörerna från Umeå satsar på att växa runt om i Sverige. Nu består Umiakoncernen av 10 dotterbolag, från Trelleborg i söder till Luleå i norr. Det är med glädje och stolthet Linda Nederberg utför uppdraget som utvecklingscoach för koncernen.

 • 2016-02-15Framgångsmätning med UE

  Det är särskilt kul att få jobba vidare med kunder DoYourVision haft tidigare. Umeå Entreprenad valde denna gång att genomföra en Framgångsmätning, vilket passar utmärkt då dem ville stanna upp och fira och samtidigt ta fokus på fortsatt framgång. Alla på företaget deltog och insatsen avslutades med en Framgångsfest. 

 • 2016-01-12Säsongs kick-off med VISIT Hemavan Tärnaby

  Vilken lycka att få kicka igång vintersäsongen i Hemavan Tärnaby. Ett 50-tal engagerade medarbetare från områdets anläggningar deltog i arbetet med fokus att tillsammans skapa den bästa säsongen någonsin. Tack VISIT Hemavan Tärnaby, för ett bra samarbete.

 • 2015-12-08Framgångsfest med ICA Fjällboden Hemavan

  Efter att ha genomfört en Framgångsmätning och synliggjort varför framgång uppstår och vilka som finns bakom den är det smart att ha en Framgångsfest. ICA Fjällboden som är en nytänkande aktör nappade på förslaget och firade tillsammans framgång, den 8 december. Restaurang FICA stod för maten och ICA bjöd tillsammans på underhållning. Ägaren Nils Wikberg delade ut guldmedaljer till lagets alla stjärnor. 

 • 2015-12-04Medarbetardag med Umia

  Framgångsrika Umia samlade den 4 december företagets ca 100 medarbetare i Umeå, till en medarbetardag. DoYourVision som tidigare genomfört både Framgångsmätning och kick-off bidrog tillsammans med företagets ledning och presenterade Umias Orangea, ett häfte som berättar vad som gör företaget framgångsrikt. Återigen ett uppdrag med en nytänkande aktör.

 • 2015-12-03LEAN plus för ICA Fjällboden

  Efter att ha jobbat med LEAN under en tid adderar nu ICA Fjällboden delar av metoden lösningsfokus. DoYourVision bidrar med ett plus bakom LEAN och för in ett större fokus på det positiva, som görs bra och fungerar. Och inspireras över att se hur bra LEAN och lösningsfokus gifter sig! 

 • 2015-11-30Förbättringsgruppsarbete Selbergs

  Efter genomförd Framgångsmätning och kick-off med byggföretaget Selbergs gjorde DoYourVision ett kort besök för att uppmärksamma fortsatt utvecklingsarbete. Företaget har genom nytänkande i den konservativa byggbranschen, på kort tid nått framgång. Nu har Selbergs valt att jobba vidare med förbättringsgrupper som all personal involveras i. Det är spännande att följa företagets fortsatta framgång.

 • 2015-11-19Framgångsmätning med unika ICA Fjällboden Hemavan

  ICA Fjällboden i Hemavan har vunnit många priser för sin butik och den volym varor de lyckas sälja. Därför beslöt ägaren och entreprenören Nils Wikberg att köra en Framgångsmätning med DoYourVision. Detta för att göra alla mer delaktiga i, och fira ICA Fjällbodens Framgång.

 • 2015-10-26SMART tar paus vintersäsongen 2015-2016

  Efter att förra året haft ca 20 personer som deltagit i ledarnätverket SMART fick många svårt att delta denna säsong. Ett fullspäckat schema och för vissa, nya krävande uppdrag fick i kombination med prioritering av familjeliv, de flesta att tacka nej. Därför tar SMART paus vintersäsongen 2015/2016. 

 • 2015-10-13FICA-resan fortsätter

  Det påbörjade arbetet med restaurang och café FICA i Hemavan fortsätter. Konceptet för FICA ska tydligöras, summeras och kommuniceras till gäster och besökare av området. Ett fantastiskt trevligt uppdrag där personalstyrkan ges möjlighet att påverka utvecklingen.

 • 2015-10-08Framtidskonferens med Fältcom

  Fältcoms framgång fortsätter och i oktober arrangerade DoYourVision företagets Framtidskonferens i Granö. Vid tillfället presenterades det pågående visionsarbetet och Fältcoms nya grafiska profil. Kvällens tema var framtid och framgång. Alla deltog i ett kreativt lagarbete som utmynnade i tal, underhållning och show - allt kopplat till visionen 2020 och fortsatt framgång.

 • 2015-09-22Umias ledningsgrupp

  Umia bygger vidare på sin framgång. Efter att startat upp företeget i Umeå, bygger Umia nu vidare med Umia Nord, med kontor i Luleå. Ägarna jobbar vidare för att starta upp på fler orter och utser en ny ledningsgrupp i Umeå. DoYourVision finns med i det fortsatta förändrings och utvecklingsarbetet.  

 • 2015-09-17SMART-nätverket - rullskidor

  Ledarnätverket SMART startar upp höstträningen med rullskidor. SMART står för Skidor, Möten, Affärrer, Rörelse och Timing. Team Sportias Peter Edén visar ett antal olika rullskidor och kör ett kortare träningspass. 

 • 2015-09-11Visionsarbete med Fältcom

  Framgångsrika Fältcom har stark medvind och höga ambitioner. Nu ska alla samlas kring en framtidsvision som visar vägen till en framtid då företaget överträffat allas förväntningar. Ett spännande arbete där DoYourVison får göra det vi verkligen brinner för - visionsarbete!

 • 2015-09-07Bayhill FICA nytt spännande uppdrag

  Lycka är att få jobba i mina hemmafjäll och göra det med positiva och driftiga människor. Därför var det extra kul att köra igång med Framgångsmätning på Bayhill FICA i Hemavan. Jag imponeras av entreprenören Grete Tuven och den fantastiska personalstyrkan på FICA.

 • 2015-09-06Fjäll kick-off med Selbergs

  Med fokus på framgång samlades byggföretaget Selbergs, 70 personer, både tjänstemän och byggare, i Hemavan, för kick-off. Det var häftigt att ha en så stor grupp på fjället och göra en toppbestigning. Ett uppskattat inslag var den helikopter kom för att ta ner alla från fjället.

 • 2015-08-25Kick-off för MODO Hockeys värdegrund

  Härligt att starta upp året med MODO Hockey - nu blir det att följa SHL! Under en eftermiddag med fullt fokus på värdeorden och arbete med dessa är värdegrunden satt. Självklart finns värdeordet HJÄRTA med, som berättar om passionen till föreningen och företaget. Som avslutning på dagen fick alla utifrån 5 grupper bjuda varandra på en MODO-show.

 • 2015-08-21Kick-off med Skytteanska skolan i Tärnaby

  När många nya ska in i gruppen är det smart att jobba med lära känna och fokus för framgång. I strålande solsken och 23 grader blev mötesplatsen Udden och dess dansbana ett fantastiskt konferensrum. Det blir spännade att följa utvecklingen av det generationsskifte som nu sker.

 • 2015-08-12Framgångsrika Selbergs - nytt uppdrag

  I veckan sätter DoYourVision igång med Framgångsmätningar på byggföretaget Selbergs, som på 1,5 år byggt ett starkt varumärke och snart har 100 anställda. Alla på företaget involveras och görs delaktiga i det som ligger bakom företaget framgång, vad som är viktigt att behålla och hur det går att bygga vidare på det positiva. Med resultatet som utgångspunkt arrangerar DoYourVision en kick-off i Hemavan, där majoriteten av arbetet sker utomhus genom fjällvandring och lagarbete.

 • 2015-06-29Värdegrundsarbete med MODO hockey

  Med stolthet och stor glädje har DoYourVision påbörjat ett värdegrundsarbete med MODO hockey. Under en heldag samlades allt från spelare, tränare till personal. Efter sommarledigheten fortsätter vi arbetet tillsammans.

 • 2015-06-12Resultat Framgångsmätning UMIA

  Efter att vi tidigare i vår genomfört Framgångsmätning och kick-off med UMIA, presenterade vi idag resultatet för hela företaget. Det råder inget tvivel om att företaget har lyckats och har som ambition att fortsätta göra det. Bakom framgången finns UMIA-modellen där alla teknikerna jobbar tillsammans.

 • 2015-05-29En sista utbildningsdag med hela 80 deltagare

  Med deltagare från 5 kommuner avslutades idag projektet med att skapa mer kulturaktiviteter inom äldreomsorgen. Det är kul att se vilka framsteg som gjorts och den ambition som finns att fortsätta arbetet.

 • 2015-05-06Del 2 Framgångsrikt ledarskap

  Nu är det dags för den andra träffen i Pro Competence ledarutbildning. Denna gång träffas deltagarna en hel dag. Det blir starkt resursfokus och positiv uppföljning genom att ledarna får dela framsteg och lyfta fram sina resurser. Därefter fortsätter vi upptäcka hur ledare kan skapa framgång och tydliggör vad ledarna vill jobba vidare med i sitt eget ledarskap.

 • 2015-04-18Kick-off med framgångsrika Umia

  Efter en Framgångsmätning passar det bra med en kick-off! Under ett par dagar samlades tjänstemän från framgångsrika Umia i Saxnäs under ledning av DoYourVision. Fokus låg förstås på fortsatt framgång. Arbetet skedde delvis utomhus med snöskor och vädret var med oss!

 • 2015-03-25Säsongsavslutning med ledarnätverket SMART

  I onsdags avslutade vi skidsäsongen tillsammans. Ett tiotal ledare tävlade i lag och försökte vara snabbast på skidorna, åka på så lika tid som möjligt, skjuta prick i skidskytte med boll och köra snabbast i stakstafett. Deltagarna kom från företagen Polarbröd, Vitec, UDK.

 • 2015-03-25Ledarutbildning i regi av Pro Competence

  Pro Competence är en proffessionell komptensförmedling och arrangar under våren en ledarutbildning på "nybörjarnivå". Linda Nederberg bidrar med pass kring Framgångsrikt ledarskap och jobbar lösningsinriktat med fokus på bred och hållbar framgång för företag, arbetsgrupper och team.

 • 2015-02-25Framgångsmätning med Umia

  Att mäta framgång och söka orsakerna till framgång är smart för att lyckas framöver. Det var fantastiskt kul att få göra en Framgångsmätning med Umeåföretaget Umia som nu har över 100 anställda. Självklart finns Umia-modellen bakom framgången, modellen som bygger på att skapa förutsättningar att jobba tillsammans i alla tekniker.

 • 2015-02-12Prestera Hållbart - föreläsning på Noliamässa

  Nolia rekrytering och utbildningsmässsa i Umeå samlar tusentals ungdomar. Linda Nederberg höll 2 föreläsningen på temat "Prestera Hållbart" - så lyckas du med helheten - att både nå dina mål och må bra. Det var ett härligt gäng att föreläsa för.

 • 2015-02-11SMART-träningspass intervall

  I onsdags tränade SMART-nätverket, DoYourVisons ledarnätverk på längdskidor, tillsammans. Vi körde intervaller i backe, i blandad terräng och som styrkestak med 15 stavtag. Testa gärna upplägget själv. 3 intervaller i backe ca 2-3 min, 3 intervaller i blandad terräng ca 2-3 min och 5 styrkestak = 15 stavtag från stilla läge till max, med ca 1 min vila emellan.

 • 2015-02-10Föreläsning på Lunch & Learn i Ö-vik

  Pro Competence anordnade nätverkslunch i Ö-vik. Linda Nederberg föreläste på temat "100% åt samma håll" - alla på företaget, med alla resurser använda maximalet. Deltagare från bland annat SEB, Modern Ekonomi, Örntaxi och Knightec deltog.

 • 2015-01-29Uppstartträff Bro o Tak

  Ett tiotal av företaget Bro o Taks medarbetare samlades i Umeå för att ta sikte på sina mål 2015 och tydliggöra hur de ska lyckas tillsammans. Träffen följs av utvecklingssamtal som VD har med tjänstemän samt utvecklingspass där DoYourVision bidrar - tillsammans med yrkesarbetare, både i norr och syd.

 • 2015-01-24Kick-off med Via Egencia

  Via Egencia Norr - vilket härligt gäng att jobba med! Medarbetare från Sundsvall, Övik, Skellefteå och Umeå samlades för en kick-off. Jag kunde se hur de fokuserat jobbade tillsammans mot en tydliga målbild. Ett imponerande engagemang och vilken kraft!

 • 2015-01-07DoYourVision på Facebook

  Nu finns DoYourVision på Facebook. Målet är att sprida info om företaget och bjuda in till öppna föreställningar samt föra en dialog för att få input om vad som upplevs viktigt att få stöd kring. Detta för att bättre använda det när nya produkter skapas.

 • 2015-01-07Nystarthälsning från DoYourVision

  God fortsättning på det nya året 2015 - fullt av möjligheter att ta tillvara på - och säkert massvis med utmaningar att hantera! Jag gissar att du redan tänkt igenom året som varit och bestämt riktningen för 2015!? Säkert har du också tagit några steg som gör att det du vill ska hända blir möjligt. Om inte, så ta dig tid att tydliggöra hur du vill att året ska se ut.

 • 2014-12-17Fortsatt utvecklingsarbete med Bro oTak

  Det är spännande att ha Bro o Tak som kund och inspirerande att jobba vidare med företaget. VD Johan Thomasson står för ett otroligt driv och en stark vilja och förmåga att lära nytt och utveckla verksamheten. Tillsammans med ca 70 medarbetare kan Bro o Tak se tillbaks på ett framgångsrikt och spännande år med bland annat förvärvet av Notab. Jag ser fram emot att följa fortsatt utveckling och få bidra till fortsatt framgång.

 • 2014-12-17Bygge av ny föreställning tema prestation och livsbalans

  Föreställning istället för föreläsning - så väljer många kunder. Och visst är det roligare att ta del av en resa och den känslobergodalbana som kommer på köpet. Efter att byggt på föreläsningar med drama, symboliska naturbilder och skissade bilder - är det kul att nu ta steget till att även ha med musik. Hösten 2015 planeras premären på en ny föreställning om prestation och livsbalans.

 • 2014-12-17Ledarnätverket SMART första pass på snö

  Idag är SMART-nätverkets första pass på snö. Tack vara konstsnö blir det möjligt att träna längdskidåkning. I år har vi 6 nya deltagare, från företagen Polarbröd, Aptum, IKSU, Semantix, Ung Företagsamhet och Alten. Fortfarande är det möjligt att gå med i ledarnätverket som kombinerar nätverkande med skidåkning. Ta kontakt med Linda Nederberg.

 • 2014-11-12Ledarnätverket SMART hos Vitec

  År tre för ledarnätverket SMART på längdskidor är igång. I veckan hade vi nätverkslunch hos en av vinnarna på Umeågalan, Vitec. Vi fick ta del av framgångar och utmaningar av SMART-deltagarna Maria Kröger och Patrik Fransson.

 • 2014-10-30Kick-off i Skeppsvik

  Härligt med Fältcom som ny kund. Ett fantastiskt gäng att ha kick-off med - ett företag med en otrolig struktur som gör det möjligt att växa och med potential att komma långt. Roligt med feedbacken: "du överträffade"!

 • 2014-10-29Teknikhuset ny kund

  DoYourVision har påbörjat ett utvecklingsarbete med Teknikhuset. Härligt att kunna promenera över Umeälven och vara hos  kund - och vilket härligt gäng med sådant engagemang. Spännande att följa utvecklingen!

 • 2014-10-28Kultur för seniorer

  Vilket fantastiskt uppdrag, att få coacha vårdpersonal i arbetet med att skapa mer kulturaktiviteter för äldre. Verkligen en fråga som känns angelägen.

 • 2014-08-20Jobbstart med fokuserat engagemang!

  Efter 5 veckors ledighet är det härligt att kliva in på kontoret som ligger på Brogatan 5. Titta ut över Broparken och Umeälven och känna "här trivs jag". Nu är det fullt fokus på befintliga och nya kunder som bland annat kommer från IT-branschen (som är starkt på uppgång i Umeå).

   

 • 2014-07-03Sommarhälsning!

  DoYourVision önskar alla en riktigt skön sommar och tipsar som vanligt om fjällen som resmål! Vandra, cykla, spring eller bara lägg dig ner på rygg och koppla av. I höst blir det högtryck för oss efter ett framgångsrikt arbete med införsäljning. Det ser vi fram emot och kommer i samband med det att presentera en ny samarbetspartner.

 • 2014-03-27Säsongsavslutning med ledarnätverket SMART

  Det var fantastiskt roligt att se stafetten vid säsongsavslutningen för ledarnätverket SMART som DoYourVision startade förra vintern. Ledare från Polarbröd, Vitec, UDK, Halleluja och Ume Assistance delade in sig i par och tävlade i tre moment, där snabbhet, smarhet och samarbete gav resultat.

 • 2014-03-21Föreläsning för PEAB i Kittelfjäll

  Många företagsgrupper väljer att konferera i fjällen om vårvintern. I samband med det passar det fint med en föreläsning som ger nya tankar, positiv energi och idéer om fortsatt utveckling. Föreläsningen "Positiv uppföljning - och smarta steg framåt" med Linda Nederberg, uppskattades av PEAB-gänget.

 • 2014-03-13Kick-off i Borgafjäll

  Det är härligt att jobba i fjällvärlden. En kraftfull skara med deltagare från Stockholm, Ö-vik och Umeå samlades för två heldagar med måliriktat utvecklingsarbete. Därefter blev det kvällsskidåkning och en heldag med skoter och skidor. När vi var klara fanns en tydlighet om nästa steg och en enkel struktur för uppföljning.

 • 2014-01-30Premiär för ny föreställning "Hälsosamt Presterande"

  Det kvinnliga IT-nätverket WinIT arrangerade via värdföretaget CGI en helkväll på temat hälsosamt presterande. Linda Nederberg hade premiär med sin nya föreställning "Hälsosamt Presterande" som gestaltar hennes prestationsresa. Efter paus coachandes deltagarna för att själva prestera på topp - och behålla sin hälsa.http://www.infotechumea.se/traff-med-winit-om-halsosamt-presterande

 • 2014-01-28Utvecklingsarbete med offensiva Bro o Tak

  Nu är ett utvecklingsarbete på företaget Bro o Tak igångsatt. Hela företaget involveras i att skapa ett ännu bättre Bro o Tak. Intresse, engagemang och fokus kan summera startsteget där samtliga orter företaget finns på: Umeå, Övik och Stockholm deltagit.

 • 2014-01-23Kundevent med föreställning

  Kunder samlades för att ta del av vägen till starten av DoYourVision, genom föreställningen "från Överlevarlandet till Livslevarlandet". Tänkvärt och viktigt - sa en av deltagarna som tyckte att budskapet att inse begränsningar och välja medvetet behöver spridas. Detta för att vi ska lyckas med det vi vill och hålla livet igenom.

 • 2014-01-17Föreläsning i Vänns

  En handledarutbildning i Vännäs avslutades med en timmes pepp och föreläsningan "Ert viktiga bidrag" med Linda Nederberg. Föreläsningen lyfte handlerdarnas betydelse och gav energi och tankeknep inför framtiden.

 • 2013-11-20Ledarnätverket SMART igångsatt

  Nu är ledarnätverket SMART - på längdskidor - 2013-2014 igång! Det genomförs i regi av Linda Nederberg. Skidor, Möten, Affärer, Röresle och Timing står som ledord. I dagsläget består nätverket av 20 personer, alla i ledande befattning.

 • 2013-09-23På utbildning i Solution Focus

  Så är det dags för nästa steg i utbildningen Solution Focus - Lösningsfokus som metod. Härligt att fylla på med mer idéer och tekniker.

 • 2013-09-20Föreläsning på Sogeti

  I fredags hade Sogetikontoret i Umeå förmånen att ta del av en föreläsnining om Solution Focus - Lösningsfokus som metod.

 • 2013-09-18Vännäsbyggarna på offensiven

  DoYourVision hjälper till i det tillväxtsteg som Vännäsbyggarna just nu befinner sig i. Mycket har hänt sedan vi jobbade tillsammans på en kick-off i Barcelona.

 • 2013-09-16Fortsatt arbete med Bravida El Umeå

  Kul att återigen jobba med Bravida El i Umeå! Jag ser fram emot bidra till fler steg framåt i avdelningens utveckling.

 • 2013-09-06Kick-off - andra året i rad

  Att genomföra en kick-off kopplad till företags mål och fortsatta utveckling är exakt vad jag gillar. Nu var det andra året vi jobbade ihop och oj vilken positiv skillnad alla upplevde i det individuella målsättningsarbetet. 

 • 2013-09-03Kick-off i Gävle

  På Engeltofta fick jag uppleva ett enormt engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans. Med 10 fokusområden för utveckling, som vi identifierat tillsammans i juni, blev det fullt fokus med full fart.

 • 2013-08-17Fjäll kick-off med Umia

  Oj vad kul det var att jobba i fjällen med entreprenörsföretaget Umia! Glädje, engagemang, medvetenhet och 100 % satsning ser jag som några av framgångsfaktorerna bakom företaget som vuxit på ett imponerande sätt.

 • 2013-04-17Utvecklingsarbete med Bodyshop

  Utvecklingsarbete med Bodyshop i våra nya lokaler. Vilket härligt sammansvetsat gäng och vad spännande att följa deras utveckling i framtiden.

 • 2013-03-22Utvecklingspass med Swoosh

  Nu tar vi sikte på Hotell Kittelfjäll. Härligt att jobba med utveckling i fjällmiljö och kul att köra utvecklingspass med Swoosh, ett framgångsrikt företag med höga ambitioner.

 • 2013-02-18SMART - ett ledarnätverk på längdskidor

  Nu startar Linda Nederberg, DoYourVision, SMART, ett ledarnätverk på längdskidor med Andreas Vretblom. SMART aktiverar ledare på längdskidor och ger förutsättningar att bygga nätverk, skapa/behålla en aktiv livsstil och att utvecklas som längdåkare och ledare.

 • 2013-01-10Inflytt på Brogatan 5 - med Mindleap AB

  Äntligen var det dags att flytta in i nya lokaler. Nu finns vi på Brogatan 5 i Umeå. Vi delar ett fint rum som har älvutsikt med Mindleap AB. Befintliga och nya kunder är välkomna förbi! När våren är här kan vi ta en kaffe i Umeås nya Bropark som är under bygge.

 • 2012-12-12Snö och möjligheter

  Under en decembersamling för SKIUMEÅ 2014 blev Per Elofsson intervjuad. Linda Nederberg föreläste i ämnet snö och möjligheter. Resultatet blev fler idéer att ta vidare i projektet.

 • 2012-12-05Föreläsning för akademikerförbundet SSR

  Vid en samling på Höga kusten Hotell föreläste Linda Nederberg för Akademikerförbundet SSR. "Gör ditt bästa och må bra", var temat.

 • 2012-11-13Coachning i supportlag

  En framgångsskapande del av vårt koncept är uppföljningsarbete i supportlag. Nu bär det i väg till Karlstad för att ge extra skjuts i riktning mot satta mål.

 • 2012-10-20Kick-off med Kajs

  Lördagen den 20:e oktober höll vi kick-off för Kaj Johanssons Åkeri på Hotell Lappland. Det är imponerande att se vilken utveckling entreprenörer kan åstadkomma, nu jobbar 105 st på Kajs.

 • 2012-10-12Pragresa

  Även denna höst blev det att lämna landet för att jobba med en kund på annan ort.

 • 2012-09-17Höst och kick-off

  Höst innebär kick-off för många företag. För DoYourVision är höst detsamma som att starta upp eller följa upp och ge än mer fart och kraft i pågående utvecklingssatsningar. Ett bland många pågående jobb finns i Karlstad.

 • 2012-09-17Mindleap + DoYourVision

  I vintras åkte vi skidor ihop. I Tärnaby och senare i Stuben, St Anton. Nu planerar Mindleap, Pernilla Forsberg Tiger och DoYourVision, Linda Nederberg att flytta samman. Snart erbjuder vi utvecklande koncept tillsammans.

 • 2012-03-15Produktion av ny föreställning

  Startskottet har gått för produktionen av en föreställning som visar på möjligheterna att nå bestående utveckling - och se till att utvecklingsinsatser inte "rinner ut i sanden".

 • 2012-02-21Högtryck för DoYourVision!

  Högtryck på DoYourVision! Vårt målinriktade förbättringsarbete i processform har tagit rejäl fart. Nu pendlas det mellan Umeå, Örebro, Karlstad och Stockholm.

 • 2012-01-01Gott nytt 2012!

  Gott nytt år på er alla! Jag firar jul och nyår i fjällen med skidåkning. Välkommen att läsa min blogg om Nystart! /blogg/blogginlagg/2012/nystart-2012.aspx 

 • 2011-11-28Balcona - ny kund

  Nu påbörjar DoYourVision ett processinriktat utvecklingsarbete med byggföretaget Balcona i Stockholm.

 • 2011-11-24Linda Nederberg föreläser på hälsodagar

  Sanningar för livsbalans är rubriken på föreläsningen Linda bjuder åhörarna på Vännäs hälsodagar.

 • 2011-11-11Kick-off i Prag

  Nu börjar DoYourVision med utvecklingsarbete på fler Grant Thornton kontor. I helgen var det kick-off med Örebro gänget som jobbade målmedvetet och engagerat tillsammans.

 • 2011-11-07Tina Thörner och Linda Nederberg föreläser 30 november

  Den 30 november är det dags, i Stockholm. Talarforum kör ett seminarium med Tina Thörner och Linda Nederberg. Temat: motivation. Välkommen att anmäla dig och dina kollegor.

 • 2011-11-07Lindas medverkar på Psykeveckan i Ö-vik

  Psykeveckan i Örnsköldsvik inleds med Linda Nederbergs föreställning "från Överlevarlandet till Livslevarlandet". Nära 100 personer deltar, både personal inom psykiatri och brukarföreningar.

 • 2011-11-06Författarliv i Tärnaby

  Författarliv med fjällen som inspiration. Linda Nederberg lever författarliv i en vecka. Nästa bok "Vi kan bättre! tar sina kliv framåt.

 • 2011-10-28Lägermedverkan tema "ett bra liv"

  KFUM, Öppen Gemenskap och Röda korset ordnar ett höstlovsläger för ungdomar. Linda Nederberg medverkar med temat ett bra liv.

 • 2011-10-21Kick-off i Barcelona

  Vännäsbyggarna håller kick-off i Barcelona tillsammans med Linda Nederberg och DoYourVision.

 • 2011-10-13Föreställning/Föreläsning i Umeå 27 okt

  Öppen föreställning/föreläsning: Från Överlevarlandet till Livslevarlandet med Linda Nederberg. Torsdag 27 oktober, 18-21, i centrala Umeå.

 • 2011-10-11Återigen: Lindas föreställning på Talarforum i Stockholm

  Efter bra respons på arrangemanget i april erbjuder Talarforum återigen Lindas livsresa, från Överlevarlandet till Livslevarlandet, med efterföljande föreläsning Ditt Livslevarland. Datum för hösten 10 nov.

 • 2011-10-07Bra respons på föreläsningar i Stockholm

  Linda Nederberg fick toppbetyg för sina föreläsningar under veckan. Dramatiseringar, tankeväckande och vackra naturbilder, uppskattades tillsammans med Lindas intensitet och pedagogik.

 • 2011-10-02Stockholmsvecka

  Nu blir det Stockholm en vecka! Linda Nederberg föreläser och kör sin föreställning vid kundevent med SAJ måndag 3/10 och Talarforum torsdag 6/10. Däremellan blir det norrut en sväng, då hon föreläser i Järvsö för Vårdförbundet.

 • 2011-09-30DoYourVision lanserar ny webb

  Välkommen att ta del av vår nya webb. Den ska på ett mer konkret sätt visa vad vi gör och hur vi tänker. Vi tackar webbutvecklare och fotograf Lars Dahlin för ett mycket bra samarbete.

 • 2011-09-20Bravida El - ny kund

  Bravida El påbörjar ett utvecklingsarbete tillsammans med DoYourVision.

 • 2011-09-13Frukostföreläsning med Linda på Talarforum

  Den 6 oktober arrangerar Talarforum i Stockholm frukostföreläsningen "Sanningar för Livsbalans" med Linda Nederberg. Under föreläsningen lyfter Linda olika stressande sanningar vi bär med oss i vardagen och visar på bättre sanningar.

 • 2011-09-02Kick-off i Storhogna

  Som en del i ett utvecklingsarbete en av våra kunder i revisionssbranschen genomfördes en kick-off i Jämtländska Storhogna. Metoden Utomhuscoachning uppskattades.

 • 2011-08-25Kick-off i Kittelfjäll

  För tredje året använde en av våra kunder i revisionssbranschen DoYourVision vid höstens kick-off. Denna gång var det Utomhuscoachning i Kittelfjäll som stod på agendan.

 • 2011-07-02SAJ kundevent med Linda Nederberg

  Ta chansen att delta vid SAJ:s event på Clarion Hotel Sign i Stockholm, den 3 oktober. Föreläsare är Erik Fernholm och Linda Nederberg. Efter föreläsningarna intervjuas föreläsaren på scen.  www.pratbolaget.se/tema/451-living-room-i-oktober/

 • 2011-06-01DoYourVision inleder samarbete med SAJ

  Efter ett möte och en föreläsningsuppvisning, hos föreläsningsbyrån SAJ inleds nu ett samarbete där SAJ erbjuder Linda Nederbergs föreläsningar.   

 • 2011-04-19Lindas föreställning på Talarforum i Stockholm

  Efter bra respons på audition arrangerade Talarforum Lindas livsresa, från Överlevarlandet till Livslevarlandet, med efterföljande föreläsning Ditt Livslevarland. Utvärderingarna visade på att upplägget uppskattades. I samband med detta kom arrangören på idén att föra samman Linda Nederberg med Tina Thörner i ett motivationsseminarium under hösten 2011.

 • 2011-04-14VK arrangerar kundevent med Lindas föreställning

  Lite mer än en dag, sen var biljetterna till kundeventet med Lindas livsresa fullbokat. Linda upplevde föreläsningstillfället som magiskt och såväl åhörare som VK var nöjda.