Aktuellt

 • 2010-09-29Föreläsningssatsning på Boliden

  En insats för att främja medvetenhet och strategier för mental god hälsa genomfördes under hösten på Boliden. Med motiverande föreläsningar engagerades bergsarbetarna i mindre grupper. Under insatsen fick Linda prova på att åka ner på 1300 meter under jord och uppleva deras annorlunda arbetsmiljö.

 • 2010-06-17Linda kämpar i Postkodskampen på TV4

  Linda Nederberg deltar för Lag Umeå i Postkodskampen i TV4. Vinnande lag får 100 000kr att skänka till valfritt välgörande ändamål. Programmet sänds i juli. I Lag Umeå ingår även Jan Bylund (lagledare), Ida Östensson, Tor Troeng och Niklas "RG".

 • 2010-05-21Föreställningen "från Överlevarlandet.." på Kulturnatta

  Under Kulturnatta i Umeå bidrog Linda Nederberg med sin föreställning, "från Överlevarlandet till Livslevarlandet" som bygger på hennes självbiografiska bok. Det var ett uppskattat inslag där en spännande samling människor deltog och efteråt bjöds på dricka och tilltugg.

 • 2010-03-31Delta fortsätter arbetet på egen hand

  Efter att ha tydliggjort mål för utveckling på Delta utifrån medarbetarnas synpunkter fortsätter de nu sitt förbättringsarbete på egen hand.

 • 2010-03-25Projektstart inom Skellefteå Kommun med Linda Nederberg

  Skellefteå Kommun valde Linda Nederberg som föreläsare då de ville ha en positiv start på ett projekt inom äldreomsorgen. Målet är att skapa en mer meningsfull tillvaro för de äldre. Utifrån en dialog om behovet och målet med projektet skapades en föreläsning som upplevdes som "mitt i prick".

 • 2010-02-11UE satsar med DoYourVision!

  Det framgångsrika företaget UE, Umeå Entreprenad, som vann pris vid Umeås näringslivsgala 2009 fortsätter att satsa offensivt. Personligen fascineras jag av deras härliga driv att ständigt vilja bli bättre. Därför är det riktigt kul att berätta att DoYourVision nu har inlett ett utvecklingsarbete tillsammans med UE:s ledare och medarbetare.