Aktuellt

 • 2014-12-17Fortsatt utvecklingsarbete med Bro oTak

  Det är spännande att ha Bro o Tak som kund och inspirerande att jobba vidare med företaget. VD Johan Thomasson står för ett otroligt driv och en stark vilja och förmåga att lära nytt och utveckla verksamheten. Tillsammans med ca 70 medarbetare kan Bro o Tak se tillbaks på ett framgångsrikt och spännande år med bland annat förvärvet av Notab. Jag ser fram emot att följa fortsatt utveckling och få bidra till fortsatt framgång.

 • 2014-12-17Bygge av ny föreställning tema prestation och livsbalans

  Föreställning istället för föreläsning - så väljer många kunder. Och visst är det roligare att ta del av en resa och den känslobergodalbana som kommer på köpet. Efter att byggt på föreläsningar med drama, symboliska naturbilder och skissade bilder - är det kul att nu ta steget till att även ha med musik. Hösten 2015 planeras premären på en ny föreställning om prestation och livsbalans.

 • 2014-12-17Ledarnätverket SMART första pass på snö

  Idag är SMART-nätverkets första pass på snö. Tack vara konstsnö blir det möjligt att träna längdskidåkning. I år har vi 6 nya deltagare, från företagen Polarbröd, Aptum, IKSU, Semantix, Ung Företagsamhet och Alten. Fortfarande är det möjligt att gå med i ledarnätverket som kombinerar nätverkande med skidåkning. Ta kontakt med Linda Nederberg.

 • 2014-11-12Ledarnätverket SMART hos Vitec

  År tre för ledarnätverket SMART på längdskidor är igång. I veckan hade vi nätverkslunch hos en av vinnarna på Umeågalan, Vitec. Vi fick ta del av framgångar och utmaningar av SMART-deltagarna Maria Kröger och Patrik Fransson.

 • 2014-10-30Kick-off i Skeppsvik

  Härligt med Fältcom som ny kund. Ett fantastiskt gäng att ha kick-off med - ett företag med en otrolig struktur som gör det möjligt att växa och med potential att komma långt. Roligt med feedbacken: "du överträffade"!

 • 2014-10-29Teknikhuset ny kund

  DoYourVision har påbörjat ett utvecklingsarbete med Teknikhuset. Härligt att kunna promenera över Umeälven och vara hos  kund - och vilket härligt gäng med sådant engagemang. Spännande att följa utvecklingen!

 • 2014-10-28Kultur för seniorer

  Vilket fantastiskt uppdrag, att få coacha vårdpersonal i arbetet med att skapa mer kulturaktiviteter för äldre. Verkligen en fråga som känns angelägen.

 • 2014-08-20Jobbstart med fokuserat engagemang!

  Efter 5 veckors ledighet är det härligt att kliva in på kontoret som ligger på Brogatan 5. Titta ut över Broparken och Umeälven och känna "här trivs jag". Nu är det fullt fokus på befintliga och nya kunder som bland annat kommer från IT-branschen (som är starkt på uppgång i Umeå).

   

 • 2014-07-03Sommarhälsning!

  DoYourVision önskar alla en riktigt skön sommar och tipsar som vanligt om fjällen som resmål! Vandra, cykla, spring eller bara lägg dig ner på rygg och koppla av. I höst blir det högtryck för oss efter ett framgångsrikt arbete med införsäljning. Det ser vi fram emot och kommer i samband med det att presentera en ny samarbetspartner.

 • 2014-03-27Säsongsavslutning med ledarnätverket SMART

  Det var fantastiskt roligt att se stafetten vid säsongsavslutningen för ledarnätverket SMART som DoYourVision startade förra vintern. Ledare från Polarbröd, Vitec, UDK, Halleluja och Ume Assistance delade in sig i par och tävlade i tre moment, där snabbhet, smarhet och samarbete gav resultat.

 • 2014-03-21Föreläsning för PEAB i Kittelfjäll

  Många företagsgrupper väljer att konferera i fjällen om vårvintern. I samband med det passar det fint med en föreläsning som ger nya tankar, positiv energi och idéer om fortsatt utveckling. Föreläsningen "Positiv uppföljning - och smarta steg framåt" med Linda Nederberg, uppskattades av PEAB-gänget.

 • 2014-03-13Kick-off i Borgafjäll

  Det är härligt att jobba i fjällvärlden. En kraftfull skara med deltagare från Stockholm, Ö-vik och Umeå samlades för två heldagar med måliriktat utvecklingsarbete. Därefter blev det kvällsskidåkning och en heldag med skoter och skidor. När vi var klara fanns en tydlighet om nästa steg och en enkel struktur för uppföljning.

 • 2014-01-30Premiär för ny föreställning "Hälsosamt Presterande"

  Det kvinnliga IT-nätverket WinIT arrangerade via värdföretaget CGI en helkväll på temat hälsosamt presterande. Linda Nederberg hade premiär med sin nya föreställning "Hälsosamt Presterande" som gestaltar hennes prestationsresa. Efter paus coachandes deltagarna för att själva prestera på topp - och behålla sin hälsa.http://www.infotechumea.se/traff-med-winit-om-halsosamt-presterande

 • 2014-01-28Utvecklingsarbete med offensiva Bro o Tak

  Nu är ett utvecklingsarbete på företaget Bro o Tak igångsatt. Hela företaget involveras i att skapa ett ännu bättre Bro o Tak. Intresse, engagemang och fokus kan summera startsteget där samtliga orter företaget finns på: Umeå, Övik och Stockholm deltagit.

 • 2014-01-23Kundevent med föreställning

  Kunder samlades för att ta del av vägen till starten av DoYourVision, genom föreställningen "från Överlevarlandet till Livslevarlandet". Tänkvärt och viktigt - sa en av deltagarna som tyckte att budskapet att inse begränsningar och välja medvetet behöver spridas. Detta för att vi ska lyckas med det vi vill och hålla livet igenom.

 • 2014-01-17Föreläsning i Vänns

  En handledarutbildning i Vännäs avslutades med en timmes pepp och föreläsningan "Ert viktiga bidrag" med Linda Nederberg. Föreläsningen lyfte handlerdarnas betydelse och gav energi och tankeknep inför framtiden.