Starkare Tillsammans!


Tillsammans kan vi vända trenden med negativ stress och ökad psykisk ohälsa - till en mer positiv, där människor både mår bra och lyckas i livet. Föreläsningen visar hur!

Föreläsare: Linda Nederberg, författare och framgångscoach som grundat konceptet Stark & Smart. Hon menar att 2000-talets utmaningar kräver mental styrka och mängder med smarta val - av oss alla - och det nu - och betonar vuxenvärldens ansvar.

Ett smart val är att se sig själv som sin egen ledare, byta ut sanningen "ensam är stark", till "starkare tillsammans" och på kortare tid gå från problem till lösning. Fler smarta val är att visa sårbarhet och be om hjälp, samt säga ja till ansträngning och dela på det jobbiga, eftersom att vi är starkare tillsammans. 

Dramatiseringar, symboliska bilder och egenskriven musik av och med medgrundare av konceptet Stark & Smart, Elin Fällman, förstärker budskapet och gör föreläsningen till mer än en vanlig föreläsning. Dessutom får du verktyg som hjälper dig att göra fler smarta val och stötta andra att göra detsamma!

 

Företag intresserade av föreläsningen Starkare Tillsammans erbjuds en företagsanpassad variant som gör laget starkare! Kontakta Linda Nederberg.