Kick-off med framgång i fokus

Vi hjälper er att göra årets kick-off till en fullträff. Vi har fokus på att bygga större framgång och fira framgång. Vill ni ha mer ut av er kick-off rekommenderar vi en Framgångsmätning som grund.

Ni sätter agendan och berättar i förväg, vad ni vill uppnå. Med det som utgångspunkt gör vi ett upplägg som för alla delaktiga i företagets fortsatta framgång.

Vi har fokus på det positiva, det som fungerar och lyfter fram gemensamma och individuella styrkor. Självklart hjälper vi er att konkretisera vad ni vill jobba vidare med efter er kick-off och ger stöd som gör att ni kan lyckas. Det är viktigt för oss - att ord blir till handling!

Ofta designar DoYourVision hela företagets kick-off och drar en röd tråd genom hela upplägget.

När det är möjligt gör vi delar av arbetet utomhus, gärna i Jämtlands och Västerbottens fjällvärld. 

Kontakta Linda Nederberg för att veta mer.

Vår specialitet är kick-off upplägg i utomhusmiljö där kunden beställer ett konkret resultat och vi designar ett upplägg. Bland kunder som testat detta upplägg finns exempelvis Umia, Selbergs, Bro & Tak och Grant Thornton.

Vi genomför er kick-off på valfri plats men rekommenderar fjällvärlden som vi tycker ger obegränsade möjligheter till aktiviteter som stärker laget och har en miljö som maximerar upplevelsen