Linda Nederberg

Linda Nederberg har har lämnat ett hämmande tvångspresterande, med måsten, borden och förbud. Nu presterar hon avslappnat med glädje. Hon har lyckats genom ett målmedvetet och uthålligt arbete med sig själv. Nu hjälper hon andra att nå ett hälosamt presterande.

Linda älskar att bidra till förbättrade prestationer och samtidigt se till att vi mår bra. Hon lägger sitt engagemang på entreprenörer och deras företag.

Linda har skapat en målinriktad och lösningsfokuserat arbetssätt med symboliska bilder. De vittnar om hennes ursprung i fjällen och Tärnaby. Detsamma gör arbetssättet utomhuscoachning som hon utvecklat.

Linda är en omtyckt föreläsare som hittat rätt med sina föreställningar då hon dramatiserar  delar från sitt liv på ett sätt som verkligen berör. Linda uppskattas för sin enkelhet, sin energi, sitt fokus och förmågan att skapa resultat.

På fritiden är Linda utomhus med vänner och familj. Vintertid, på skidor, då det blir längd, turåkning och utför. Sommartid, på MTB eller gående, eller springades med stavar uppe på fjället.

Numera finns det även gott om stunder med lugn. Liggandes i kökssoffan eller hängmattan, eller på ett renskinn på vårvintern.